8 de febrero de 2006

Remuntant el Mekong cap a Angkor, la ciutat dels temples (Cambodja)












Seguim gaudint, i ara una miqueta, nomes una miqueta mes tranquils, per les carreteretes del delta. Sense pensar-hi gaire ens hem arribat a Chau Doc, a la frontera amb Cambodja. Ara cal decidir, i la opcio de tornar cap a Saigon no ens agrada. L'alternativa es clara; ens anem cap a Cambodja!! el folleti que ens va caure a les mans a la guesthouse de Chau Doc ens ho posava encara mes facil, remuntar el riu Mekong en vaixell fins a Siem Reap (Angkor), la ciutat dels temples.




Un viatge riu amunt, per aquestes contrades i amb aquests mitjans de transport no es qualsevol cosa, creuar la frontera tambe te el seu que. El primer vaixell fins a Phnom Penh, capital del pais, va ser molt lent, es va fer tard i al fer-se fosc ens va deixar a casi 100 km de la city, ens van fer agafar un minibus, a dins tots els passatgers, equipatges, motxilles i com no....les bicicletes. Una llauna de sardines a altes velocitats i de nit per carrteres de sorra i plenes de forats, quina por!
Una curta nit dins el caos de Phnom Penh i de bon mati Sant tornem-hi amb un altre vaixell Mekong amunt, a nosaltres no ens va tocar empenyer el vaixell, com ens han explicat altres viatgers que van haber de fer-ho, hi ha llocs que el nivell de l'aigua, en aquesta epoca seca, es molt baix, i al vaixell tambe toca treballar.


Arribem a Siem Reap, als temples d'Angkor, una de les meravelles arquitectoniques e historiques del mon: l'esplendor de l'imperi Khmer entre els segles X i XII d.c., un conjunt de temples i palaus d'aquella epoca perduts al mig de una basta extensio de jungla. Al.lucinant! La historia continua......

2 Comments:

At 8:00 p. m., Blogger Andreu said...

compañeros, se me está empezando a poner cara de envidioso cabrón. Sniff, sniff....

 
At 2:38 a. m., Blogger César said...

Como viene siendo tradición entre nosotros.....siempre los últimos!!!
No solo no nos conformabamos con chupar rueda tras vosotros,sino que decidimos también retrasarnos en escribiros.No os haremos referencias a pasajes bíblicos del tipo; "los últimos serán los primeros" ni nada por el estilo,simplemente disculparnos por lo perracos que somos a la hora de comunicarnos (¿en serio no habeis recibido nuestras señales de humo?)
Una vez presentadas nuestras disculpas....pasamos a las fílias,fobias,envidias y risas que tanto nos gusta compartir con vosotros.
Que caña de viaje nenes!!!Ya sabeis que nos encanta seguir vuestras historias y viajes,de hecho para nosotros sois como el tío de los Fraguel,aquel que enviaba postales de los lugares del mundo que visitaba mientras el resto vivía en la cloaquilla (tal cual).
Nos alegra ver que sigues con tu afición a la fotografía Rose,pero ten cuidado que en el objetivo falla algo;Miquel sales más gordito de lo que te recordabamos!! jeje (ahora como estás lejos podemos decírtelo).
En serio,las fotos nos han encantado,los lugares paradisíacos,nos habeis hecho volar la imaginación como si de un cuento de Andersen se tratatase,pero lo mejor.....lo mejor de lo mejor....son vuestros caretos!!!Cuanta felicidad reunida!!!
En definitiva; adelante amigüitos,a darle a los pedales!!!!!
Se os echa de menos.
Abrazos y besos.

 

Publicar un comentario

<< Home