20 de marzo de 2006

La ruta del tio Ho

La llegendaria ruta de Ho Chi Minh, famosa per ser la ruta que utilitzava el Vietcong per desplacar les seves tropes i equipaments durant la guerra. Aquesta recorregut segueix les muntanyes de les terres altes paral.lela amb la frontera amb Laos, esta habitada per etnies minoritaries, els Harai, Bahnar, Rengau i Sedang.
















La carretera, reformada al 2003 esta en bon estat exceptuant alguns trams on es torna pedregosa i amb alguns desnivells. Una ruta alternativa, gens turistica i totalment recomanable per coneixer una altre cara del Vietnam.




Amb dificultats per trobar llocs per dormir i essent dels pocs micos turistes que passen per aqui, aventures i desventures varem viure, com quan vam recorrer a la policia (cosa que hem apres que mai s'ha de fer en aquestes regions) despres de les reiterades negatives d'alguna gent dels pobles per deixar-nos dormir. La eficient policia va arreglar rapidament el problema deportant-nos fora de la provincia parant un autobus i facturant-nos unes desenes de quilometres mes enlla on hi havia algunes guesthouses.









Jungla i selva, cascades, rius...carretera tranquil.la i amable gent que ens mirava sorpresa des de les seves cases de fusta i bambu. Aqui tambe varem patir i gaudir de les primeres pluges i frescor de les terres altes.





Punxades:

Rosa 2 - Miquel 0

1 Comments:

At 11:52 p. m., Anonymous Anónimo said...

Hola guapus,

som la Silvia i la Marta del tupper de la casa de la Nina ;-)
Al grano!!! Babas y envidia cochina.
Quins paisatges, quin blau de cel, quin blau de mar, quins mariscos!!!!
Ens ha agradat molt l'aventura, lo millor lo dels polis, així ja ho sabrem per quan intentem imitar la vostra proesa.

Molts petons Rosa, saluda al Miquel que l'hem conegut per foto

 

Publicar un comentario

<< Home