5 de marzo de 2006

Del monte cap al mar


Des que varem entrar a Camboya ens varem proposar no tornar a passar per Saigon i patir altre cop el soroll i el transit de les carreteres i de la seva influencia. Ens varem dirigir cap amunt, a Tay ninh, la capital dels caodistes, religio molt extesa entre els vietnamites, sobretot els del sur, una barreja de hinduisme, budisme i cristianisme, un pupurri de pensaments que es va iniciar a finals del XIX.





De Tay Ninh cap a Dalat, una especie de Puigcerda del Vietnam, frescor, aigua, paisatges de muntanya i recursos turistics que ja en teniem una mica de ganes. El viatge cap a Dalat no va ser facil, intentar anar per carreteres secundaries i de muntanya fa que descubreixis un vietnam diferent, amb la seva gent i els seus raconets, pero tants raconets que corres el perill de perdre' t i haver de demanar per dormir a la gent dels pobles tal i com varem haver de fer, el resultat pero....fer nous amics i gaudir de l' hospitalitat de les families dels poblets.









...I de Dalat cap al mar....a Lloret de mar 2, platges, hotels, musica,tours...i tambe gasto!! Aqui a Nha Trang hem pogut gaudir de les platges i coneixer el Vietnam turistic, alla on va tothom quan venen a fer el guiri pel sudest asiatic, tambe ha estat xulo gaudir del sol a la sorra i entre les palmeres i gaudir del marisc i el peix.

Ara pero....volem tornar cap a les muntanyes!!!