20 de marzo de 2006

La ruta del tio Ho

La llegendaria ruta de Ho Chi Minh, famosa per ser la ruta que utilitzava el Vietcong per desplacar les seves tropes i equipaments durant la guerra. Aquesta recorregut segueix les muntanyes de les terres altes paral.lela amb la frontera amb Laos, esta habitada per etnies minoritaries, els Harai, Bahnar, Rengau i Sedang.
















La carretera, reformada al 2003 esta en bon estat exceptuant alguns trams on es torna pedregosa i amb alguns desnivells. Una ruta alternativa, gens turistica i totalment recomanable per coneixer una altre cara del Vietnam.




Amb dificultats per trobar llocs per dormir i essent dels pocs micos turistes que passen per aqui, aventures i desventures varem viure, com quan vam recorrer a la policia (cosa que hem apres que mai s'ha de fer en aquestes regions) despres de les reiterades negatives d'alguna gent dels pobles per deixar-nos dormir. La eficient policia va arreglar rapidament el problema deportant-nos fora de la provincia parant un autobus i facturant-nos unes desenes de quilometres mes enlla on hi havia algunes guesthouses.









Jungla i selva, cascades, rius...carretera tranquil.la i amable gent que ens mirava sorpresa des de les seves cases de fusta i bambu. Aqui tambe varem patir i gaudir de les primeres pluges i frescor de les terres altes.





Punxades:

Rosa 2 - Miquel 0